Σολάριουμ

App Ευεξίας

Το Σολάριουμ του gym ΣΤΑΔΙΟ, στη Λιβαδειά σου προσφέρει ένα ευχάριστο φυσικό μαύρισμα όπως αυτό του ήλιου. Είναι 100% ακίνδυνο, γιατί η ακτινοβολία στην οποία υποβάλλεσαι είναι μικρότερη κατά πολύ από την ανθυγιεινή πλέον ακτινοβολία του ήλιου. Το μαύρισμα στο Solarium αποτελεί επίσης την ιδανικότερη προετοιμασία για διακοπές. Είναι καλύτερα να έχεις μαυρίσει λίγο από το “σπίτι” σου πριν κάνεις ηλιοθεραπεία στο δυνατό ήλιο με μια λευκή επιδερμίδα κινδυνεύοντας να πάθεις εγκαύματα. Και φυσικά, μπορείς μετά τις διακοπές σου να διατηρήσεις το μαύρισμα που απόκτησες για όλο τον υπόλοιπο χρόνο με τακτικές σύντομες επισκέψεις στο Σολάριουμ του gym ΣΤΑΔΙΟ.

Χωρίς να εξαρτάται το μαύρισμά σου από τις καιρικές συνθήκες και τις εποχές του χρόνου, κάθε στιγμή του ελεύθερου χρόνου σου αποτελεί χρόνο για “ηλιοθεραπεία” στο Solarium του gym ΣΤΑΔΙΟ. Με το Σολάριουμ δεν χρειάζεται να προγραμματίσεις μακρινά και δαπανηρά ταξίδια για να αποκτήσεις με κόπο και ιδρώτα ένα μαύρισμα που θα ζήλευε ο καθένας.

Έλα και συ να αποκτήσεις το τέλειο, ομοιόμορφο μαύρισμα που θα θαυμάζουν όλοι στο Σολάριουμ του gym ΣΤΑΔΙΟ, στη Λιβαδειά!

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο ΣΤΑΔΙΟ! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα Insider Apps του γυμναστηρίου μας: