Προπονητική Καθοδήγηση

Βασικές Υπηρεσίες Gym

Στο γυμναστήριο ΣΤΑΔΙΟ, στη Λιβαδειά, η Προπονητική Καθοδήγηση είναι μια υπηρεσία μέγιστης σημασίας και προτεραιότητας. Για τους νέους μας φίλους, η Προπονητική Καθοδήγηση ξεκινά με την εκπόνηση του προσωπικού τους προγράμματος εκγύμνασης. Το προσωπικό πρόγραμμα εκγύμνασης συντάσσεται από εξειδικευμένους γυμναστές, αφού ο κάθε αθλούμενος συμπληρώσει ένα έντυπο το οποίο ζητά πληροφορίες σχετικά με τη σωματική κατάστασή του, το ιατρικό ιστορικό του, την τωρινή κατάσταση της υγείας του, και τους στόχους που επιδιώκει να επιτύχει στο γυμναστήριο. Για την Προπονητική Καθοδήγηση των νέων αθλουμένων μας χρησιμοποιούνται και τα αποτελέσματα της Λιπομέτρησης, μια υπηρεσία που προσφέρεται δωρεάν σε όλα τα μέλη μας.

Η Προπονητική Καθοδήγηση συνεχίζεται και μετά την ένταξη του νέου αθλούμενου στο gym ΣΤΑΔΙΟ. Οι έμπειροι γυμναστές μας είναι διαρκώς παρόντες στις διάφορες αίθουσες και χώρους του γυμναστηρίου μας και είναι έτοιμοι να προσφέρουν διακριτικά οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζονται οι αθλούμενοί μας.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο ΣΤΑΔΙΟ! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για τις Βασικές Υπηρεσίες Gym: